Rengøring og ejendomsservice for private og erhverv

KH Service tilbyder rengøring til private og erhverv. Vi udfører ligeledes opgaver inden for ejendomsservice, som slutrengøring ved fraflytning og mindre opgaver i forbindelse med de grønne områder.

Læs mere om vores service

​Har du brug for en ekstra hånd til rengøringen, står vi hos KH Service til rådighed med kompetent og professionel hjælp til både private og erhverv. Vi tilbyder en grundig og fleksibel rengøring, der altid er tilpasset efter dine behov.


Vi løser rengøringsopgaver for små og store virksomheder, for institutioner, for det offentlige og i private hjem og i boligforeninger.

God service og rengøring af højeste kvalitet er kerneværdier hos KH Service. I vores arbejde benytter vi de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Det giver optimale arbejdsforhold og gode forudsætninger for at kunne yde den bedste service samt udføre arbejde i topklasse.

Her på siden kan du få et indblik i vores arbejdsområder. Har du brug for flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

​Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon eller sende en e-mail til. Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig!

Få et gratis tilbud på rengøring

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du høre mere
​om dine muligheder?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

KH Service

Skrænten 16, 7600 Struer

CVR: 42022292

Kontakt os

Telefon: 22 92 20 43

E-mail: simonakh@outlook.dk

Følg med på Facebook