Få en sund dagligdag med erhvervsrengøring

Grundig erhvervsrengøring tilbydes

Lige meget om du ønsker kontorrengøring eller anden rengøring til erhverv, så står vi ved KH Service klar til at hjælpe, således at du, dine medarbejdere og kunder kan få fornøjelsen af at møde ind til ordnede og rene lokaler.

Vi tilbyder grundig og professionel erhvervsrengøring & ejendomsservice i Thyholm, Holstebro og Struer samt andre omkringliggende områder.

Den vigtige kontorrengøring

Lige meget hvilket slags erhverv, du driver, så er det vigtigt, at du får foretaget jævnlig rengøring af kontorer og andre lokaler. Et rent miljø betyder selvfølgelig, at det er rart at se på rummene, men det er også vigtigt for medarbejdernes sundhed. Derfor bruger vi også miljøvenlige rengøringsmidler til vores arbejde. Rene omgivelser nedsætter risikoen for sygdom, og dermed er en investering i erhvervsrengøring også en investering i mindre sygefravær.

Vi udfører grundig kontorrengøring, så du og dine medarbejdere trygt kan arbejde videre.

Det er op til dig, hvor tit og hvornår på dagen, at du ønsker rengøringen udført. Vi er meget fleksible. Derfor kan vi også komme ud en enkelt gang eller efter en fast aftale om rengøring i firmaet. Vi tilpasser os gerne dine og dine medarbejderes behov.

Kontakt os for en god aftale

Vores priser på erhvervsrengøring og kontorrengøring afhænger af den enkelte opgave. Derfor er du velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvor du kan høre mere om vores priser. Når vi kender mere til opgaven, kan vi give dig et godt tilbud på en fast pris. 

Få et gratis tilbud på rengøring

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du høre mere
​om dine muligheder?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

KH Service

Skrænten 16, 7600 Struer

CVR: 42022292

Kontakt os

Telefon: 22 92 20 43

E-mail: simonakh@outlook.dk

Følg med på Facebook